Serbia – Anglia | EURO 2024 | 16.06.2024

0
74
Serbia - Anglia EURO 2024

Englezii și-au adjudecat cele 3 puncte în meciul cu sârbii, dar rezultatul spune multe și despre Anglia, și despre Serbia.

În prima repriză, Anglia putea să mai înscrie câteva goluri, a „nivelat” terenul cu Serbia. În schimb, în a doua repriză, sârbii s-au trezit un pic la realitate și au arătat că știu să joace fotbal.

N-a fost un meci strălucit, dar măcar a fost un meci util pentru Anglia. Când cineva câștigă, altcineva trebuie să piardă, corect? Așa e-n tenis. Pardon, așa e-n fotbal… De fapt, în fotbal se poate și un rezultat de egalitate.

Sinteză

  • Gol, Bellingham! Jude Bellingham deschide scorul cu o lovitură de cap în minutul 13′, de la marginea careului mic. Pasa lui Kyle Waker pentru Saka a fost genială, iar centrarea lui Saka a fost un pic deviată (numai bună pentru Bellingham).
  • Englezii s-au bâlbâit în apărare, mingea a ajuns la Živković, acesta i-a pasat lui Mitrović, dar șutul său a trecut puțin pe lângă poartă.
  • Ocazie uriașă pentru englezi în minutul 25′! Au scăpat pe contraatac, Kyler s-a dus ca trenul (ăla japonez, ce prinde viteză…), dar n-a șutat, ci a pasat, iar mingea a trecut paralel cu poarta…
  • Harababură în careul englezilor (minutul 59′), dar Pickford a reușit în cele din urmă să pună mâna pe minge și să „calmeze” situația.
  • WOW! Bară! Harry Kane a trimis mingea cu capul direct în bara transversală! Englezii puteau majora diferența în minutul 77′. Centrarea lui Bowen a fost foarte bună. Se pare că portarul sârbilor a respins mingea direct în bara transversală.
  • Vlahović l-a întins serios pe Pickford în minutul 82′, cu un șut de la aproximativ 20 de metri, dar portarul englezilor a respins ca o panteră peste poartă…

Echipele de start

Rezultat final

Serbia – Anglia = 0 – 1 (Bellingham 13′)

Clasament

Standings provided by Sofascore

Sursă imagine: bbc.co.uk

Abonează-te
Primește notificări pentru
guest
0 Comentarii
Impresii
Vezi toate comentariile