Real Madrid – Bayern München | 08.05.2024

0
167
Real Madrid - Bayern München | 08.05.2024

Real Madrid câștigă in extremis! Să fi fost ofsaid la golul din prelungiri al lui Joselu? Oricum, Neuer i-a făcut un „cadou” cu brațele deschise lui Joselu, la primul gol.

Era frumos să fie o finală nemțească, dar se pare că Real Madrid va cuceri încă un trofeu UEFA Champions League.

Sau nu? Crezi că Borussia Dortmund o va bate pe Real Madrid? La câte favoruri reale a primit Real de-a lungul timpului, chiar dacă are o echipă solidă (stabilă și omogenă), nu cred că cei de la Dortmund pot face ceva.

Bine-ar fi să lupte în stil nemțesc până la final (și un pic dincolo), dar nu merită să ne dăm cu părerea pe ipoteze cu prea multe necunoscute…

Sinteză

  • Fază interesantă în minutul 12′, când au existat două mingi pe teren… În fine. Vinícius Júnior a șutat în bară, mingea a ajuns la Rodrygo, iar mingea trimisă de acesta din urmă a fost apărată de către Neuer.
  • Harry Kane a avut și el o ocazie de gol în minutul 28′, printr-un voleu de la marginea careului, dar mingea a fost rașchetată de Lunin și s-a dus în corner.
  • Rodrygo a mai avut o ratare (sau ocazie?!) incredibilă în minutul 55′, dar mingea s-a dus pe lângă poarta lui Neuer, de zici că a fost la o prezentare de modă (moda „Vrei gol? Nu-ți dau”).
  • Neuer a apărat foarte bine execuția lui Rodrygo din lovitură liberă în minutul 59′. Cred că vedetele meciului sunt atacanții și portarii celor două echipe…
  • Apără, Neuer! Incredibil cât de bine a reușit să apere neamțul șutul lui Vinícius Júnior (minutul 60′)! Brazilianul a intrat în careu ca la el acasă, dar șutul, oricât de violent a fost, a ricoșat din mâna „panterei” Neuer.
  • Gol, Bayern München! Bavarezii au un contraatac fulgerător, Davies înaintează, intră în careu, își așează mingea și îl „execută” pe Lunin. Este minutul 68′, iar la scorul acesta, nemții vor juca finala (nemții cu nemții).
  • Gol, Real! Nu?! Golul este anulat prin intervenția tehnologiei VAR. A fost fault în careu… Oricum, era autogolul lui Davies, care tocmai marcase pentru bavarezi cu 2 minute în urmă. Cum ar fi fost să dai două goluri, unul pentru echipa ta și unul pentru echipa adversă? Nu poți să-i împaci pe toți, chiar dacă vrei…
  • Eroare incredibilă! Neuer respinge mingea trimisă de Vinícius Júnior fix în fața lui Joselu, care nu ratează ocazia și egalează (minutul 88′). Neuer a încercat să prindă mingea, nu se gândea nimeni că-i sare din „cuib” (avea mâinile pregătite, nimeni nu se aștepta să-i sară mingea…). După atâtea intervenții fenomenale, Neuer „o dă de gard” sau „o dă cadou”.
  • Gol, gol! Antonio Rüdiger centrează în careu, iar Joselu îndeplinește o simplă formalitate, și anume aceea de a băga mingea în poartă de la 3 metri… Golul s-a anulat, dar s-a intervenit cu VAR-ul, iar Joselu este eroul madrilenilor. Cum e să câștigi meciul în minutul 90′+1? Senzațional! Ai încredere în intervenția VAR? Vai ș-amar… Până la proba contrarie, mergem înainte orice-ar fi. Demnitatea trebuie să fie mai presus de orice!

Echipele de start

Rezultat final

Real Madrid – Bayern München = 2 – 1 (Joselu 88′, 90′+1 – Davies 68′)

Rezumat

Sursă imagine: dazn.com

Tur

Bayern München – Real Madrid | 30.04.2024

Abonează-te
Primește notificări pentru
guest
0 Comentarii
Impresii
Vezi toate comentariile