Apple iPad 2024

0
70
Apple iPad 2024

Marți, 7 mai, 2024, cei de la Apple au „scos” din joben noile iPad-uri: iPad Air și iPad Pro. Apple nu a mai venit cu un iPad nou din 2022. A meritat așteptarea? Unii zic că da, alții cred că nu…

Evenimentul a fost live (sau în premieră) și a fost scurt și la obiect. Clipul de pe YouTube are 38:22 minute. Pe lângă iPad Air și iPad Pro, cei de la Apple au prezentat creionul Apple Pencil Pro, tastatura Magic Keyboard și tot felul de progrămele menite să fie mai bune la utilizare pe un iPad.

În introducere, Tim Cook nu a putut să stea locului și să nu zică ceva de produsul revoluționar apărut în februarie (2024), și anume Apple Vision Pro.

CEO-ul a dat câteva exemple de companii și domenii care folosesc Apple Vision Pro: Porsche (auto), Sharp Healthcare (medicină), Filmmaker (cinematografie).

Tim Cook nu a uitat nici de cel mai subțire laptop, Macbook Air, cu procesorul M3, care a fost lansat în martie (2024). Cică seria Macbook Air (13″ și 15″) este cea mai vândută serie de laptopuri din lume…

Hai să discutăm câte ceva despre iPad-uri. Începem cu iPad Air.

iPad Air

iPad Air este o versiunea mai ieftină, pentru toate buzunarele…

Pentru prima dată în istorie, iPad Air vine în variantele de 11 și de 13 inch.

Câte culori sunt disponibile din care să-ți alegi un iPad Air bazat? Patru, și anume: albastru, violet, gri și stelar (ultimele două fiind „spațiale”).

Ce procesor au noile iPad Air? M2. E bun? Stai să vezi ce procesor are iPad Pro…

Îți las o imagine care face cât o mie de cuvinte:

Apple iPad Air 2024

Trecem la următorul capitol: iPad Pro.

iPad Pro

Noul iPad Pro depășește orice bariere când vine vorba de tehnologie. De ce? Pentru că are de toate la nivel premium, dar și pentru că procesorul este M4.

Apple se „joacă” pe piața de procesoare, astfel că își permite să facă actualizări. Procesorul M4 este construit pe a 2-a generație cu tehnologia de 3nm. iPad Pro este primul dispozitiv cu procesor M4.

Să las și aici o poză care face cât o mie de cuvinte? Hai să las:

M4 processor - Apple iPad Pro

iPad Pro vine în variantele de 11 și 13 inch. Varianta de 11″ are grosimea de 5.3mm, iar varianta de 13″ are o grosime de 5.1mm.

iPad Pro 13″ primește laudele de a fi cel mai subțire dispozitiv Apple la ora actuală.

Culorile disponibile pentru iPad Pro sunt negru și argintiu.

Apple a introdus ecranul Tandem OLED, un ecran care are mai multe ecrane unul peste altul… iPad Pro e primul dispozitiv cu acest tip de ecran.

Apple iPad Pro are și o cameră de 12 MP. Dacă-i punea și un SIM, era legendă. Prima companie care face tablete cu SIM va da lovitura (sau și-o va lua în freză?!).

Ce spațiu de stocare are iPad Pro? Are patru variante: 256GB, 512GB, 1TB și 2TB.

Cât costă iPad Pro? Varianta de 11″ costă $999, iar pentru 13″ plătești $1299. Bineînțeles, astea sunt „prețuri de pornire”.

Dacă tot dai bani pe un iPad Pro, îți recomand să iei și tastatură. Pentru iPad Pro de 11″, prețul pentru Magic Keyboard (o nouă senzație…) este de $299, iar pentru iPad Pro de 13″, prețul „începe” de la $349.

Încă ceva: Apple Pencil Pro costă $129. Apple se pricepe la marketing și la vânzări!

Îți las clipul de prezentare pentru iPad Pro:

Nu pot să nu te las și cu un video de prezentare al procesorului M4. Merită, mai ales că e la prima apariție…

Sursă imagine: YouTube – Apple

Abonează-te
Primește notificări pentru
guest
0 Comentarii
Impresii
Vezi toate comentariile