Manchester City – West Ham | 19.05.2024

0
122
Manchester City - West Ham | 19.05.2024

Manchester City câștigă al 4-a titlu consecutiv și al 6-lea titlu din 7 posibile sub comanda lui Pep Guardiola! Felicitări!

Cum a fost meciul? Nu mai contează… Manchester City a „măturat” terenul cu cei de la West Ham. Era de înțeles că cei de la West Ham vor avea 90 de minute de foc, nu-i așa?

Ce a făcut Arsenal? A câștigat un pic mai greu, cu un gol marcat în minutul 89′. Tunarii merită felicitați! La fel și cei de la Liverpool!

Încă o veste bună pe ziua de azi: Răzvan Lucescu a cucerit titlul în Grecia cu cei de la PAOK! Bravo!

Hai să las și o veste amuzantă sau cel puțin ciudată… Real Madrid a condus cu 4 la 1 în prima repriză și a fost egalată în primele 15 minute din repriza a 2-a. Alexander Sørloth de la Villareal a înscris 4 goluri. Cine i-a mai dat 4 „boabe” la Real? E ireal!

Să vină EURO 2024! Până atunci, ne vedem de treabă… Spor!

Sinteză

  • Gol, gol, gol! Phil Foden deschide scorul cu un șut de la aproximativ 20 de metri. A tot cerut mingea ca un puștan, a primit-o și a șutat ca un adevărat profesionist. Bravo, puștiule! Este 1 la 0 pentru Manchester City din minutul 2′.
  • Doku a intrat în careul celor de la West Ham ca la el acasă, dar mingea trimisă de el a fost respinsă în corner. Aréola a intervenit excelent!
  • 2 la 0! Dublă Foden! Manchester City are un contraatac rapid, Doku intră în careu, îi pasează lui Foden și acesta din urmă îl „execută” pe Aréola. În acest moment, Manchester City este campioana Angliei! Din minutul 18′ este 2 la 0 pentru City!
  • Wow, ce gol! Kudus înscrie un gol extraordinar din forfecată! Este 2 la 1 din minutul 42′. Cred că golul ăsta va fi pus pe „repeat”, poate chiar va fi votat ca fiind golul campionatului!
  • Tiki-taka, pasă-pasă-gol! 3 la 1 pentru Manchester City (minutul 59′)! Silva îi pasează lui Rodri și acesta înscrie cu un șut la firul ierbii (colțul scurt).
  • Haaland putea urca scorul la 4 în minutul 84′, dar mingea trimisă cu capul din centrarea lui De Bruyne a trecut pe lângă poartă.
  • 3 la 2! Nu? A fost henț? Da, golul lui Tomáš Souček a fost anulat pentru că fost henț… S-a intervenit cu tehnologia VAR.
  • Manchester City câștigă al 4-a titlu consecutiv și al 6-lea titlu din 7 posibile sub comanda lui Pep Guardiola! Felicitări!

Echipele de start

Rezultat final

Manchester City – West Ham = 3 – 1 (Foden 2′, 18′; Rodri 59′ – Kudus 42′)

Clasament

Standings provided by Sofascore

Rezumat

Sursă imagine: mancity.com

Abonează-te
Primește notificări pentru
guest
0 Comentarii
Impresii
Vezi toate comentariile