Dortmund – PSG | 01.05.2024

0
106
Dortmund - PSG 01.05.2024

Nemții de Borussia au câștigat cu chiu, cu vai împotriva francezilor (brazilienilor, marocanilor, algerienilor etc.) de la PSG.

Cât s-a terminat? 1 la 0, regulamentar.

A fost un rezultat binemeritat? Dacă ne luăm la șuturi pe poartă, tot Borussia trebuia să câștige, chiar dacă PSG a avut 2 bare.

În fotbal câștigă cine dă mai multe goluri, nu-i așa? Asta-i viața…

Returul va fi puțin mai interesant.

Sinteză

  • Ousmane Dembélé a avut o primă semi-ocazie a meciului în minutul 11′, dar mingea a trecut pe lângă poartă.
  • Ocazie mare pentru Borussia în minutul 13! Brandt i-a pasat excelent lui Sabitzer care a scăpat singur la colțul careului mic cu Donnarumma, dar acesta din urmă a respins mingea ca un zid.
  • Gol, Borussia, gol Füllkrug! Neamțul scapă singur-singurel cu Donnarumma și îl „execută” în stil german… Pasa lui Schlotterbeck face toți banii (de bilete)! I-a centrat de la mijlocul terenului (mijlocul propriu). A fost ofsaid? Dacă VAR tace, atunci dă-i pace… Este 1 la 0 din minutul 36′.
  • Apără Donnarumma! Sabitzer putea face dubla cu un șut „violent” din interiorul careului (#voleu), dar Donnarumma a apărat foarte bine. Chiar atât de rău joacă PSG? Nu. Borussia Dortmund joacă fotbal de #ChampionsLeague.
  • Bară, Mbappé! Brazilianul, pardon, francezul a șutat plasat la colțul lung în minutul 51′, a dat-o-n bară, mingea i-a revenit, a făcut câteva scheme, a pierdut mingea, minge care ajunge la Hakimi care dă și el cu ea în bară (bara de la colțul scurt) și faza se dezumflă…
  • Füllkrug era să facă dubla în minutul 60′, dar a ratat ca la „ușa cortului” din voleu, față-n față cu poarta… A dat după avioane…
  • Brandt putea majora și el diferența în minutul 84′, din pasa excelentă a lui Reus, dar șutul său a fost respins printr-un tackling de senzație a lui Marquinhos.

Echipele de start

Rezultat final

Borussia Dortmund – PSG = 1 – 0 (Füllkrug 36′)

Rezumat

Sursă imagine: thestatszone.com

Abonează-te
Primește notificări pentru
guest
0 Comentarii
Impresii
Vezi toate comentariile