Cei peste 320.000 de migranți intrați (ilegal) în SUA cu avionul reprezintă un pericol pentru securitatea națională

0
29
Cei peste 320.000 de migranți intrați (ilegal) în SUA cu avionul reprezintă un pericol

Ce zici de administrația Biden? Să fie oare chiar atât de incompetentă? Cei de acolo sunt principalii responsabili pentru cei peste 320.000 de migranți care au intrat în SUA cu avionul (uluitori, nu-i așa?), iar acum se tem că numărul ăsta măricel poate reprezenta un pericol pentru securitatea națională.

Alo! Bună dimineața! La ce te-ai aștepta, ca administrație, când transporți astfel de oameni? Înțeleg că vrei să le faci un bine, le dai și 2 ani termen pentru a intra în legalitate, dar aici e vorba de altceva…

Administrația Biden a „aerisit” zonele de la frontierele terestre și a luat mii, zeci de mii, sute de mii de migranți pentru a-i transporta cu avionul.

Carevasăzică, e ca și cum am prea mulți câini la poartă, intră care poate, dar mă duc eu și-i iau pe sus, îi primesc în casă, iar apoi mă trezesc mușcat de câini din toate părțile. Unde-i judecata, logica sau mintea omului care face astfel?

Știi proverbul „Dă-mi, Doamne, mintea românului cea de pe urmă!”? Ar fi potrivit și pentru americani.

Atâtea abureli câte au făcut cei din administrația Biden (în frunte cu subsemnatul), n-am mai văzut. De fapt, am văzut, dar nu atât de concentrate și nu din partea unei singure țări (sau ce-o fi SUA).

Zboruri pe timp de noapte

Îți recomand să dai o „geană” pe articolul celor de la dailymail.co.uk.

Migranții au fost transportați cu avioane private pe timp de noapte. Ce zici? Oare din ce bani? Din banii americanilor, nu din banii vreunui filantrop…

Statele care au primit migranți sunt Texas, Florida, Louisiana și Pennsylvania. Cam puține, nu-i așa?

Titlul 42

Titlul 42 a fost aprobat de administrația Trump pe timpul pandemiei, în martie, 2020, cu scopul de a bloca accesul migranților, dar și a celor care locuiesc în mod ilegal în SUA. Motivul principal a fost o eventuală contaminare cu COVID-19. În fine…

Cert e că administrația Biden a reușit să „dea jos” cu acest titlu și să aprobe accesul ilegal al migranților. Cum să faci o chestie ilegală în mod legal? Nici administrația Biden nu știe… Sau știe?!

Câți migranți „primește” SUA, zilnic?

În mod normal e clar că nu se știe, dar în mod anormal și un pic oficial, se estimează că între 8.000 și 18.000 de migranți trec zilnic frontierele SUA în mod ilegal (dar oarecum cu „Bine-ați venit!”).

Până la urmă, țara care nu-și protejează granițele va culege roade amare, corect? Dar omul care nu-și păzește casa?

Abonează-te
Primește notificări pentru
guest
0 Comentarii
Impresii
Vezi toate comentariile